Club 4

Het begint stilaan een gewoonte te worden dat er steeds problemen zijn met de boten in Oostende , gelukkig konden we weer verkassen naar Blankenberge met 18 man verdeeld over 4 boten .

De vangsten waren zeker niet schitterend en varieerden sterk onder  de boten , de Grappa en de Ronnick brachten beduidend meer vis aan boord .

Zoals dikwijls bleek het vandaag de kunst om er een  aantal botten bij te vangen , of een enkele zeebaars .

Wijting ,mooi aan de maat kwamen boven met ook soms ondermaats .

Joél L. wint met overtuiging op de Ronnick en is tevens dagwinnaar ,Daniél A. wordt tweede met 17 stuks en een baars erbij .

     

Tony G. brengt genoeg grote bot aan boord van de Grappa voor bootwinst met Eddy B. als verdienstelijke tweede , Kevin D.B. eindigt laatst maar is tevreden met zijn eerste tong ooit , wel meteen een exemplaar van 42 cm.

Op de Eenhoorn komt Hubert C. als winnaar uit de bus met 60 gr. meer dan Benny D.H.

Veteraan Louis Kruisweegs wint op de Bon Vivant , J.P. is tweede ,Manuel H. en Fonne V.S moeten zich tevreden stellen met een derde en vierde plaats.

We kregen een spannende wedstrijd met te weinig vis en waar de top 3 in het klassement het lieten afweten .

Uw reporter Marc V.H.

Winnaar Joél Luyts ,runner up Tony Gielis en derde Hubert Claes .

club 4 2019

klassement na 3 2019-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele dagen voor club 4 zagen de weerberichten er helemaal niet  goed uit ,gelukkig veranderde de wind van NW naar ZW zodat stroom en wind uit dezelfde richting kwamen en de boten  met hun neus in de golven kwamen te liggen .

 

 

De eerste keer Oostende dit jaar , 22 ” Blue army leden ” met 3 boten van 4 man en 2 met 5 vissers , de Marie-Lisa is trouwens eigenlijk maar geschikt voor 4 personen .

We gingen het proberen niet te ver uit de kust en al snel bleek dat er niet te veel bovenkwam , misschien iets meer dan onze vorige wedstrijd in Nieuwpoort maar evengoed magertjes met 13 stuks gemiddeld per man en een gemiddeld gewicht van 160 gram per vis ,waar dan nog 2 flinke zeebaarzen tussen zitten !

De Ocean werd vlot gewonnen door Bram met 23 stuks voor Fonne Bastiaensens , Op de Dolfijn was het Fonne V.S. die zijn bootje won voor Tom .

Dirk Desiron wint op de Lady Sarah met slechts 7 vissen maar met een mooie zeebaars van 61 cm. en wordt zo ook dagwinnaar .

De Marie-Lisa kreeg Manuel als winnaar met 1 vis meer dan ik   maar met een aanzienlijk gewichtsverschil van 400 gram .Joél vangt nog een ondermaatse zeebaars en eindigt derde .

 

En ” last but not least” flikt onze Leo het weer op de Zeerob met een  zeebaars van 53 cm. tot grote frustratie van Bert die met 10 vissen meer  toch nog strandt op 20 hele grammen !!

        Op naar de volgende in Nieuwpoort met hopelijk meer vis, intussen is het KVB veteranen en de Platvistrofee daar al vervist met povere vangsten .

De zeebaarsspecialisten glunderen !

 

1 Dirk Desiron                                                                                                                         2 Leo Wouters                                                                                                                         3 Bram Cole

Tussenuitslag 2 van 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017:Nieuwpoort of toch niet?  Blankenberge is het geworden……

Op naar de scheur te Blankenberge met 5 boten en 23 vissers.

Buiten de zoektocht naar aas, was er nu een zoektocht naar boten, nieuw voor ons maar zoals blijkt hebben we dit ook weer goed opgelost…..

Waar zit de meeste vis? Daar gaan we vissen …. op naar de scheur om scharren te vangen. Dit was weerom een goede keuze want onder de kant was er bijna niets te vangen.

Lekker rustig zeetje bij aanvang maar rond 11u was het al een heel ander verhaal. 4-5 pieken tot 6 westen wind geen lachertje. Gelukkig kalmeerde het later toch een beetje. Even spannend maar we hebben toch de dag kunnen uitvissen.

 

Op de Asterix stond er weerom geen maat op Bram Cole. Geef een goeie visser een goeie plek en dan gaat het allemaal wel heel vlot. Weinig stroom en dan lekker op het gat. Super! Maar niet voor Erik Van Roeyen en Manuel Herincx die zich stevig weerde met 46-47 vissen! Toch proficiat!

Op de Bon-Vivant werd er ook lekker gevangen, daar wist Marc Van Hecke zijn bootje weer te winnen! Een mooie 2de plaats algemeen! Toppi.

Op de Joanel was het Stef die zich uitermate goed weerde met 37 vissen tegen Bert Machiels. Maar Bert wist 46 vissen te klissen en behaalde zo een top 3 plekje.

 

Op de Queen haalde Fonne Van Sandt lelijk uit. Hij lijkt me meer en meer in topvorm te komen. Brian kon er vandaag niets tegen beginnen. Fonne pakt een verdiende 4de plek.

Op de Ronnick was het allemaal wat minder, daar wist Daniël de winst te pakken met slechts 34 vissen en zich zo op de 5 de plaats nestelt in club 4!

 

We kijken terug op een bewogen dag met behoorlijk wat vis.

Tof …..op naar de volgende en nu wel in Nieuwpoort!

 

Uitslag club 4 2017

 

 

 

 

 

Hierbij de inschrijvingen voor zaterdag 3/06/2017 te Blankenberge.

Inschrijvingen Clubwedstrijd 2017 (versie 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verslag 2016

 

Hoi Mannen,

Hierbij een kort verslag van onze fantastische dag!

Op 11 juni gaan er 24 Robbyfishers richting Blankenberge om een dagje onze zeebewoners te gaan belagen.  Dat staat garant voor een dagje plezier, kameraadschap en vissen op het hoogste niveau.

De wind gaf 3-4 NO afnemend tijdens de dag. Iets te veel om een gokje te wagen naar de Gootebank. Aan de muur op de eerste scheefsmoelen gaan jagen, heeft ook niet echt een hoog wedstrijd gehalte…….Dus richting Ippon, een goei half uurtje varen en de wedstrijd kan beginnen.

IMG_2902

Op de Bleu One wist onze Netser  den Benny achter zich te laten met 36 vissen goed voor 5.580 kg. Dit levert hem een 5de plaats algemeen op! Brian had een offday maar dat overkomt iedereen wel eens. (zie verder dit verslag)

IMG_2900

Op de Grappa was het Geert Verhaeghe die met de overwinning aan de haal ging. Stille waters maar veel vis…. 39 stuks 5.980 kg!

Tom Depaepe wordt knap 2de en onze enige junior aanwezig Len doet het ook fantastisch: 26 vissen! Proficiat!

Op de Zeeparel wordt het een onderonsje tussen Wendy en Bert Machiels. We zijn heel blij dat Wendy eens van de partij is na lange afwezigheid (kindjes)! Natuurlijk laat Bert zijn zus niet winnen…. maar echt overtuigend kan je het niet noemen he Bertje 🙂

Slechts 3 visjes meer….. Bert 42 en Wendy 39. Proficiat voor Bert, maar een pracht van een prestatie van Wendy. Hopelijk vind je regelmatig de tijd om eens mee op stap te gaan.

Op de Joanel is het erg gezellig….. 3 man van het bestuur op dezelfde kant: Bram, Leo en Eddy. Leo dit aangevuld met Manuel en Tom Groenendaels. Helaas is iemand kopiëren niet altijd even gemakkelijk als je denkt. Zo heeft Eddy de hele  dag zich afgevraagd hoe het komt als Bram een spreader laat zakken en ik ook …..er steeds vissen aanhangen bij Bram en bij mij veel minder….

IMG_2885

Bram wint overtuigend met 44 vissen goed voor algemeen 2de plaats. Manuel is goed bezig en wordt 2de met 21 vissen. Manuel vangt een mooie tong als extraatje.

IMG_2892

Zoals Brian had ook Tom een offday. Het leuke aan zeevissen is dat iedereen kan winnen en ook verliezen… Bij Tom Groenendaels is zelf verliezen met een glimlach! Zo hoort het bij Robby Fish Zeehengelclub! Sportiviteit 10 op 10!

IMG_2901

 

Op de Queen was het een hevige strijd tussen Joel en Daniël. Beide toppers die op hun best zijn als er veel vis zit. Eindstand 65 tegen 63…… Joël luyts gaat met de algemene overwinning lopen met 10.260 op den balans! Proficiat! Daniël wordt hiermee wel beste 2de met 63 vissen en 9.340kg.

We kijken terug op een leuke fantastische dag! Zo mogen er nog veel meer komen!

IMG_2899

Uitslag Club 4 11 juni – 2016

 

 

Hoi mannen,

Vissen! Club 4 gaat door!

Hier zijn we ermee. De maand juni wordt een drukke clubmaand.

Graag wil ik even laten weten dat we dit volgend jaar proberen te vermijden om 3 clubs in een maand te zetten.  Kalender maken is gewoon niet altijd evident omwille van het feit dat we met veel moeten rekening houden.

 

Nu zaterdag ziet er goed uit.

Als het ’s morgens goed is gaan we vragen om over de Gootebank te gaan. Is het toch wat minder dan gaan we scheur 6-8.

Klik hieronder voor de inschrijvingen.

Club 4 inschrijvingen

We spreken af om 5.00 aan het rondpunt of om 7.00 in het Kapiteintje.

Vergeet geen regenkledij……