Bestuur

Het bestuur van Robby Fish Zeehengelclub…..

In het bestuur zitten alleen maar zitten alleen maar goedlachse, hardwerkende en toffe sportvissers die met veel plezier  heel veel tijd steken om iedereen van Robby Fish Zeehengelclub het naar hun zin te maken. Het bestuur is tevens de raad van bestuur van de VZW.

Veel vragen we er niet voor terug. Gewoon gelukkige positieve leden zien volstaat al!

Bram Cole: voorzitter en geestelijke stichter RZC . Hij begon in 2011 met het leggen van de eerste bouwsteentjes van deze fantastische zeehengelclub. Naast zaakvoerder van het Diagnose centrum Triangel-vzw, steekt hij veel tijd in deze club. Hij heeft het soms moeilijk om de touwtjes wat los te laten, maar met zijn fantastisch bestuur lukt dit meer en meer!

Naar het visserij gebeuren is hij thuis in verschillende disciplines, als het maar wedstrijdgebonden is. Zo wist hij al een aardig palmares bij elkaar te sprokkelen:

3 x selecties WK te winnen, 2 x Belgisch Kampioen, 1x Algemeen winnaar Penn Superprestige Boat, 2x 2de en een keertje 3de,  8 internationale wedstrijden, verschillende malen beste Belg op een WK (hoogtepunt Ierland 10de plaats), enkel malen clubkampioen….

het leuke is dat hij iedereen graag bijstaat met raad en daad! Dus vragen maar!

Sam Jespers: ondervoorzitter RZC

Sam is de lachmachine van Robby Fish Zeehengelclub, hij staat steeds paraat om iedereen te helpen. Hij is erg graag gezien en is zeker een van de steunpilaren van onze club. Hij is leerkracht in het volwassenen- en buitengewoon onderwijs. Daarnaast timmert hij als zelfstandige er stevig op los. Toch vindt hij nog tijd om alles in goede banen te leiden bij RZC!

IMG_3947

René Muller: secretaris RZC.

René is de man van onze clubcenten, hij zorgt dat alles netjes geregeld wordt en op ,papier komt. René is al enkel jaren op pensioen maar heeft nooit tijd en is altijd bezig (veel voor onze club) Eigenlijk kunnen we wel spreken van een duizendpoot binnen onze club. Hij doet niet alleen de betalingen en boekhouding, maar zorgt ook voor de lidkaarten, voorbereiding clubwedstrijden. En is de perfectionistische afhoudermaker van de club! Als persoonlijkheid steekt zijn positieve hulpvaardigheid er mooi bovenuit.

Joël Luyts: Sportbestuurder nationale en internationale wedstrijd RZC.

Joël is een toffe rustig gedreven visser. Naast zijn functie bij Cartamundi,  vindt hij toch de tijd om het het wedstrijdgebeuren in goede banen te leiden. Zelf is hij reeds 3 maal kampioen van Robby Fish Zeehengelclub geweest en we kunnen jullie verzekeren dat je dit niet zomaar wordt. Hij is steeds bereid te helpen en uitleg te geven. Op WK niveau heeft hij lang als eerste Belg op de lijst gestaan, zelfs op een algemeen 7de plaats op de WK-ranking.

Joël vertoeft soms ook op de Westerschelde met zijn eigen bootje. Kortom een visser in hart en nieren.

IMG_2448[1]

Leo Wouters:  feestbestuurder RZC

Leo een echte clubman, hij zal dan ook alles in het werk stellen om de vele activiteiten binnen onze club tot een goed einde te brengen. Leo is ondertussen berucht voor zijn legendarische karekollen en bekend voor zijn ongelofelijke creaties als het aankomt op trofeeën! Laat het duidelijk zijn, geen inspanning is hem te veel.  Hij houdt van een pintje drinken en een visje eten! Dan zit hij natuurlijk in de juiste club!

IMG_2561Nico Opdebeeck: Public relations en redacteur van RZC

Nico is een technische en fervente visser, zowel in clubverband als met zijn eigen bootje. Hij is medestichter van een leuke blog ‘De Kleine bootvisser’. Natuurlijk schrijft hij binnen RZC ook de nodige verslagen en zal hij vanaf 2016 mee bouwen en ‘up to date’ houden van onze gloednieuwe clubwebsite! Nico zorgt ervoor dat alle sponsors van Robby Fish Zeehengelclub gelukkig blijven.

IMG_2449[1]

Eddy Boer: Multimedia bestuurder

Eddy is de stichter en controller van onze facebook pagina. Hij zorgt steevast voor de laatste nieuwtjes in facebookland. Zo krijgen jullie uitnodigingen, verdere wedstrijd info, wijzigingen en winnaars zomaar in je digitale bus. Hij zal ook een steentje gaan bijdrage aan onze nieuwe website.

Verder is Eddy de rechterhand van Leo tijdens de vele activiteiten die Robby Fish Zeehengelclub organiseert!

Fonne Van Sandt: Wedstrijdleider

Fonne is een technische, gedreven visser, al jaren actief in onze club en heeft sinds kort een stapje naar bestuurslid gezet. Hij is de rust zelve en zal de algemene wedstrijdleiding tijdens de clubwedstrijden voor zich nemen. Hij is het aanspreekpunt tijdens de aanloop naar deze wedstrijden en tijdens de wedstrijd zelf. Ook de zware beslissingen over het wel of niet doorgaan zal hij nemen. Een zware verantwoordelijkheid die hij zeker naar best vermogen zal nemen.

Marc van Hecke: Verslaggever

Marc is al jaren een vaste waarde in de nationale wedstrijdscene. Hij kan zich op elk gebied onderscheiden en is een geduchte tegenstander tijdens het wedstrijdvissen. Altijd goedlachs en in voor een grapje. Hij zal de taak als verslaggever/fotograaf van Nico overnemen en zal in zijn eigen geheide schrijfstijl al onze avonturen op de website plaatsen.

Robby Florus: Public relations manager en sponsor 🙂

Robby is als zaakvoerder van de knapste en tofste winkel van België een belangrijke speler binnen ons bestuur. Hij is altijd te vinden voor een grapje en staat steeds paraat voor zijn clubgenoten. Robby is een vrijgevige levensgenieter die vrolijkheid en gezelligheid brengt binnen de club en bestuur! Hij ademt vissen uit, dus heb je vragen welke discipline dan ook …… aan hem kan je alles vragen! Hij probeert zich regelmatig vrij te maken om met het gezelligste clubje van het land op pad te gaan8

Geert Bleys:  alround fishing manager.

Geert is een man met vele kwaliteiten en we zijn dan ook blij dat hij ons bestuur komt versterken. Goedlachse en bovendien gepassioneerd zeevisser.

Niets is hem te veel en hij heeft zich al vele malen vrijwillig ingezet! Hij zal dit vanaf 2018 doen vanuit een bestuursfunctie.

Graag geef ik mee dat we met het hele bestuur er alles aan doen om een eerlijk, tof en transparant beleid voeren! Hopelijk zijn jullie er dan ook blij mee.

Heb je vragen, opmerking dan kunnen jullie  steeds een mailtje sturen naar info@robbyfishzeehengelclub.be

Via deze weg bedanken wij onze leden alvast om hier en daar een handje toe te steken of om en deel te nemen aan onze activiteiten! Jullie zijn toppers!

Het bestuur@yourservice