Club 1

CLUB 1 19_01_2019  Blankenberge

Hey Robbyfishers , we laten 2018 achter ons en beginnen aan  een gloednieuw seizoen .

Eerst de perikelen in Oostende waar problemen waren met de boten , de Ocean was in herstelling en lag niet op tijd in het water ,een andere wou niet varen omdat hij eerder beboet was omdat hij niet in orde was met de reglementen en dat blijkbaar nog niet in orde gebracht had , de derde wou niet meer varen voor het verbond ,om een reden mij niet bekend .

Door de inspanning van een plaatselijke visser uit Blankenberge  die 3 boten had kunnen regelen, zodat onze wedstrijd daar kon doorgaan , waarvoor dank aan Eddy Boer en aan de schippers .

De bestelde tappen waren na aflassing in Oostende geannuleerd en waren niet meer te krijgen , in de plaats werden er diepvriestappen verdeeld samen met extra pieren ,daar moesten we het mee doen .

Intussen hoorden we in het Kapiteintje dat de vangsten al serieus beginnen af te nemen , vertrekken dan maar oostwaarts om te ankeren voor de oude pier niet te ver uit de kant .

Met een redelijke ZO wind was het vooral ‘s  morgens bar koud ,met de diepvriestappen viel er niet te vissen omdat ze niet ontdooid raakten !

Het werd snel duidelijk dat er moest gezocht worden naar een manier om toch wat vis bijeen te krijgen met zeker in het begin meer wijting dan schar , met de nodige ondermaatse wijtingen .

De Eenhoorn was de minste boot met 42 stuks over 5 vissers ,hiervan wist Tom er 16 te vangen en stak met kop en schouders boven de anderen uit , Dirk Desiron volgt met 9 en Fonne Bastiaenssens met 8 stuks .

Op de Grappa was het spannender waar Geert Verhaeghe wint met 17 vissen, 2 meer dan Joél en 3 meer dan J.P.

Bij de Ronnick zat het zo mogelijk nog dichter bij mekaar waar Fonne V.S. wint met 1 vis minder maar 10 gr. meer dan Marc V.H. , Beny eindigt derde .

Fonne V.S. wint de wedstrijd ,Tom Groenendaels is tweede en Geert Verhaeghe eindigt op de derde plaats .

Op naar de volgende ,16 februari in Blankenberge !

Club 1 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Club 1 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubwedstrijd 1 is afgelast ook in 2018!

 

Clubwedstrijd 1 op 12/02/2017 te Blankenberge!

Helaas……helaas……..helaas……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De weergoden zijn ons op 14 februari niet goed gezind of zou het misschien de geest van de liefde zijn?

Volgende afspraak beter!