Bestuur

Het bestuur van Robby Fish Zeehengelclub…..

In het bestuur zitten alleen maar zitten alleen maar goedlachse, hardwerkende en toffe sportvissers die met veel plezier  heel veel tijd steken om iedereen van Robby Fish Zeehengelclub het naar hun zin te maken. Het bestuur is tevens de raad van bestuur van de VZW.

Veel vragen we er niet voor terug. Gewoon gelukkige positieve leden zien volstaat al!

Sam Jespers: Voorzitter RZC

Sam is de lachmachine van Robby Fish Zeehengelclub, hij staat steeds paraat om iedereen te helpen. Hij is erg graag gezien en is zeker een van de steunpilaren van onze club. Hij is leerkracht in het volwassenen- en buitengewoon onderwijs. Daarnaast timmert hij als zelfstandige er stevig op los. Toch vindt hij nog tijd om alles in goede banen te leiden bij RZC!

René Muller: secretaris RZC

IMG_3947

René is de man van onze clubcenten, hij zorgt dat alles netjes geregeld wordt en op ,papier komt. René is al enkel jaren op pensioen maar heeft nooit tijd en is altijd bezig (veel voor onze club) Eigenlijk kunnen we wel spreken van een duizendpoot binnen onze club. Hij doet niet alleen de betalingen en boekhouding, maar zorgt ook voor de lidkaarten, voorbereiding clubwedstrijden. En is de perfectionistische afhoudermaker van de club! Als persoonlijkheid steekt zijn positieve hulpvaardigheid er mooi bovenuit.

Joël Luyts: Sportbestuurder nationale en internationale wedstrijd RZC.

Joël is een toffe rustig gedreven visser. Naast zijn functie bij Cartamundi,  vindt hij toch de tijd om het het wedstrijdgebeuren in goede banen te leiden. Zelf is hij reeds 3 maal kampioen van Robby Fish Zeehengelclub geweest en we kunnen jullie verzekeren dat je dit niet zomaar wordt. Hij is steeds bereid te helpen en uitleg te geven. Op WK niveau heeft hij lang als eerste Belg op de lijst gestaan, zelfs op een algemeen 7de plaats op de WK-ranking.

Joël bevist de 7 wereldzeeën. Een echte allroundvisser in hart en nieren.

Nico Opdebeeck: Sporbestuurder RZC/webmaster

IMG_2561Nico is een technische en fervente visser, zowel in clubverband als met zijn eigen bootje. Hij is medestichter van een leuke blog ‘De Kleine bootvisser’. Natuurlijk schrijft hij binnen RZC ook de nodige verslagen en zal hij vanaf 2016 mee bouwen en ‘up to date’ houden van onze gloednieuwe clubwebsite!

Marc van Hecke: Sportbestuurder

Marc is al jaren een vaste waarde in de nationale wedstrijdscène. Hij kan zich op elk gebied onderscheiden en is een geduchte tegenstander tijdens het wedstrijdvissen. Altijd goedlachs en in voor een grapje. Hij zorgt er mee voor dat alle visdagen goed verlopen.

Robby Florus: Public relations manager en sponsor 🙂

Robby is als zaakvoerder van de knapste en tofste winkel van België een belangrijke speler binnen ons bestuur. Hij is altijd te vinden voor een grapje en staat steeds paraat voor zijn clubgenoten. Robby is een vrijgevige levensgenieter die vrolijkheid en gezelligheid brengt binnen de club en bestuur! Hij ademt vissen uit, dus heb je vragen welke discipline dan ook …… aan hem kan je alles vragen! Hij probeert zich regelmatig vrij te maken om met het gezelligste clubje van het land op pad te gaan.

Geert Bleys:  Sportbestuurder/allround fishing manager.

Geert is een man met vele kwaliteiten en we zijn dan ook blij dat hij ons bestuur komt versterken. Goedlachse en bovendien gepassioneerd zeevisser. Niets is hem te veel en hij heeft zich al vele malen vrijwillig ingezet!

Graag geef ik mee dat we met het hele bestuur er alles aan doen om een eerlijk, tof en transparant beleid voeren! Hopelijk zijn jullie er dan ook blij mee.

Heb je vragen, opmerking dan kunnen jullie  steeds een mailtje sturen naar info@robbyfishzeehengelclub.be

Via deze weg bedanken wij onze leden alvast om hier en daar een handje toe te steken of om en deel te nemen aan onze activiteiten! Jullie zijn toppers!

Het bestuur@yourservice